0988 955 917
| | | |
          >

№ 4204 - Красив двустаен апартамент над яхтеното пристанище с панорамна гледка море в Свети Влас!

Без комисионна от купувача! Предлагаме на Вашето внимание прекрасен светъл двустаен aпартамент с гледка море. Разположен е в комплекс на 200 м от плажа в живописния и спокоен град Свети Влас, намиращ се между планинските склонове на Стара планина, покрити с борова гора, и брега на морето.На Ваше разположение са басейн, озеленена територия, фитнес, ресторант, детски площадки, паркинг. Комплексът се намира на 200 м от плажа и най-голямото и модерно яхтено пристанище в района. ”Марина Диневи”. Имотът се продава с наличните мебели и техника. Апартаментът е добра инвестиция за летен отдих или за отдаване под наем през летния сезон.

Комплексът има изграден мениджмънт за отдаване под наем на отлично ниво! Имот с една спалня се отдава на цени от 50-60€ за нощувка през Юли-Август, и цени от 40-50€ през Май-Юни, което прави имота една изключителна възможност за инвестиция!

Допълнителна информация:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

Ако видите този имот на по-ниска цена, възможно е тя да е била намалена и да сме пропуснали да я актуализираме. Моля, да ни извините! Пратете ни линк с офертата, в който е посочена различна цена.

За Вас работим и събота, и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот.

ЦЕНА 42 500€

НОВА ЦЕНА 38 900 Е

Видео от комплекса:

38900 €
Свети Влас
Площ:
60 m2
Стаи:
2
Етаж:
4
Степен:
акт 16
FreeCurrencyRates.com
29km 2min 5min 2MIN
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .