0988 955 917
| | | |
          >

№ 4625 - Топ оферта! Красиво обзаведено студио, на втора линия море в Свети Влас.

Комплекса е разположен в район с благоприятно съчетание на морски и планински въздух. В непосредствена близост е известното яхтено пристанище Марина Диневи. На около 10 мин пеша се намира луксозен рехабилитационен център и красив парк, граничещ с една от пясъчните ивици на града.

 

За продажба предлагаме добре обзаведено и оборудвано студио, с площ от 34 кв.м, разположено на партерен етаж, с директен изход към басейна и озеленета територия на комплекса. Готово е за нанасяне. Имотът е отлична инвестиция за отдаване под наем през летния сезон, но в същото време е удобен и за целогодишно ползване. 

Комплексът се състои от две сгради, разположени в един общ, благоустроен и добре поддържан двор с много зеленина и басейн за деца и възрастни. Годишната такса за обслужване е на стойност 10 евро/кв.м.

 

БЕЗ КОМИСИОННА 

 

ЦЕНА 25 900 ЕВРО 

Готови документи за сделка при нотариус!

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

25900 €
Свети Влас
Площ:
34 m2
Стаи:
1
Етаж:
1
Степен:
ОБЗАВЕДЕН
FreeCurrencyRates.com
29km 2min 5min 10min
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .