0988 955 917
| | | |
          >

№ 4627 - Двустаен апартамент за продажба в елитен комплекс на братя Диневи, до яхтеното пристанище, Свети Влас

Предлагаме за продажба обзаведен двустаен апартамент, в елитен комплекс в Диневи Резорт в гр. Свети Влас. Намира се в близост до плажа и модерното яхтено пристанище "Марина Диневи". Апартаментът е с площ от 60 кв.м и е напартерен етаж. Разстоянието до морето е 200 метра. Жилището е напълно обзаведено и готово.  Това е и една чудесна инвестиция!

 

Удобства в комплекса и подробности за имота:  ресторант(в комплекса)· бар(200 м)· пазар(150 м)· автобусна спирка(100 м)· възможност за отдаване под наем· детска площадка· рецепция· паркинг· охрана· детски басейн· басейн·

Годишна такса поддръжка (550 евро). Мебелите и оборудването влизат в цената.

 

Комплексът се намира в непосредствена близост до центъра на Свети Влас, до яхтеното пристанище и до плажа. Изцяло е решен в традиционен български архитектурен стил. Дървото и естественият камък, съчетани с извитите арки на терасите ни пренасят във възрожденското време на 19 век. В центъра на комплекса е разположена градина, с много цветя, жив плет и декоративни елементи, напомнящи уютен двор от миналите времена, в които модерният човек да потърси отмора.

 

БЕЗ КОМИСИОННА!

 

ЦЕНА  38 900€

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време! Моля, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът, може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи, и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед.

38900 €
Свети Влас
Площ:
60 m2
Стаи:
2
Етаж:
1
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
29km 3min 2min 200m
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .