0988 955 917
| | | |
          >

№ 4659 - Двуетажна обзаведена редова къща в Свети Влас! 100 метра от плажа

Двуетажна вила от типа "градска къща", с обща площ от 109,71 м2, напълно обзаведена. Разположението на първия етаж е отворено и включва дневна зона, трапезария, кухня, откъдето можете да излезете на просторна веранда и баня за гости. Красиво вътрешно стълбище води до втория етаж, който включва две спални за собствениците /всяка с достъп до балкона/ и баня.

Вилата се намира в жилищен нискоетажен комплекс, разположен на 100 метра от Черно море в курорта Свети Влас. Комплексът разполага с общ басейн със сектор за деца, паркинг и тревни площи. Жилищният комплекс е разположен в развита инфраструктура - само на няколко минути пеша (магазини, ресторанти, клубове, открити тенис кортове, СПА центрове, спортно училище за деца, детска градина, една от най-добрите пристанища в Европа за яхти, три- и петзвездни хотели). 

БЕЗ КОМИСИОННА

ЦЕНА 122 000 ЕВРО  

Допълнителна информация: Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

122000 €
Свети Влас
Площ:
110 m2
Стаи:
3
Етаж:
2
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
29km 2min 5min 700m
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .