0988 955 917
| | | |
          >

№ 4661 - Двустаен апартамент в Равда, България

Голям двустаен апартамент с градинка. Площ - 78 кв.м. Състои се от антре, огромен хол с директен изход на верандата, спалня, баня с тоалетна и отделно мокро помещение. Такса поддръжка - 7.5 евро за квадратен метър годишно.

Комплексът се намира на 300 метра от морето. 

Фасадата на отделните сгради е изпълнена в единен архитектурен стил, съчетаващ елементи от класически и средиземноморски стил. Корпусът е изграден от монолитна бетонна конструкция.

Комплексът е от затворен тип, с 24-часова охрана. Предлагат се удобства, осигуряващи комфорта на целогодишно живеене и летен отдих:

За всички са предвидени паркоместа и подземен паркинг срещу допълнително заплащане.

 

Местоположение:

Равда се намира в непосредствена близост до град-музей Несебър, включен в списъка на световното културно наследство на Юнеско. Прекрасно място за живеене и почивка - крайбрежната алея в целия курорт, чисти плажове, разнообразни кафенета и ресторанти, места за забавление с деца.В центъра на Равда има детска градина, автобусна линия с Бургас, Варна и близките курорти.

Целогодишно работещи супермаркети Lidl, Жанет са на няколко километра.По отношение на инфраструктурата Равда не отстъпва на Слънчев Бряг, единствената разлика е, че това е по-демократичен курорт. Също така е по-вероятно да бъде избран за почивка през цялото лято от семейства с малки деца, пенсионери и тези, които предпочитат по-спокойни места за пътуване до морето.

Разстояние: летище Бургас на 30 км., Летище Варна на 100 км., до морето на 5 минути пеша.

39000 €
Равда
Площ:
78 m2
Стаи:
2
Етаж:
1
Степен:
необзаведен
FreeCurrencyRates.com
29km 7MIN
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .