0988 955 917
| | | |
          >

№ 4667 - ИЗГОДНО! Двустаен апартамент с гледка море и гора, на втора линия море в Свети Влас

Предлагаме за продажба двустаен апартамент в комплекс, само на 300 м плажа и в близост до бившият Санаториум. Предлага се обзаведен, има и красива гледка към морето и източните склонове на Стара Планина. Банята е с голяма вана. 

Местоположението между к.к. Слънчев бряг и гр. Свети Влас прави комплекса удобен за живеене през летния и зимния сезон. На разположение са просторен басейн, бар и ресторант. В близост се намира голям супермаркет, автобусна спирка.

 

Комплексът от ваканционни апартаменти е разположен на самият бряг на Черно море, в подножието на южните склонове на източна Стара Планина. Намира се в сърцето най-голямата туристическа зона на България. На практика това е Новата Българска Ривиера - простираща се от Ахелой и Равда, минаваща през Несебър, Слънчев Бряг и Свети Влас и достигаща до Paradise Beach и Елените.

 

Ето и някои от основните преимущества на местоположението на комплекса:

- намира се в район, отличаващ се с уникален климат, известен с лечебните си свойства, в близост до бившия Санаториум за лечение и превенция на белодробни заболявания - един природен феномен разположен между планината и морето. Наличието на въздушни течения между морето и близкото планинско дефиле, обуславят един несравним природен феномен, който пречиства въздуха!- непосредствена близост до най-дългата плажна ивица на България - Слънчев Бряг, както и към древният град-музей - Несебър;- намира се в тих район, подходящ за рекреативен туризъм, в близост до богатият на растителност парк на известният Морски Санаториум;- непосредствена близост до лукса и разнообразните забавления на най-известният български туристически курорт - Слънчев Бряг, и то особено до най-елитната му северна част.

БЕЗ КОМИСИОННА

ЦЕНА 34 999€

34999 €
Свети Влас
Площ:
60 m2
Стаи:
1
Етаж:
2
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30km 5min 1min 3km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .