0988 955 917
| | | |
          >

№ 4785 - Прекрасно, светло студио в близост до морето и плажа

Прекрасено, светло студио, разположено в комплекс на 200 м от плажа в живописния и спокоен град Свети Влас. Площ 44 кв. м. Има тераса с приятна гледка.

 

На Ваше разположение са басейн, озеленена територия, детски площадки, Комплексът се намира на 200 м от плажа и най-голямото и модерно яхтено пристанище в района ”Марина Диневи”. Имотът се продава с наличните мебели и техника. Апартаментът е добра инвестиция за летен отдих или за отдаване под наем през летния сезон.

Комплексът има изграден мениджмънт за отдаване под наем на отлично ниво! 

Допълнителна информация:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

За Вас работим и събота, и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот.

ЦЕНА 28 999 €

 

Видео от комплекса:

28999 €
Свети Влас
Площ:
44 m2
Стаи:
1
Етаж:
2
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
2min 2min 5MIN
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .