0988 955 917
| | | |
          >

№ 4788 - Уютен двустаен апартамент с голяма тераса

Уютен двустаен апартамент с голяма тераса.  Разположен в комплекс на 200 м от плажа в живописния и спокоен град Свети Влас. Площ 63 кв. м. Има тераса с приятна гледка.

 

Комплексът се намира на 200 м от плажа и най-голямото и модерно яхтено пристанище в района ”Марина Диневи”. Имотът се продава с наличните мебели и техника. Апартаментът е добра инвестиция за летен отдих или за отдаване под наем през летния сезон.

Комплексът има изграден мениджмънт за отдаване под наем на отлично ниво! 

Допълнителна информация:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

За Вас работим и събота, и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот.

ЦЕНА 44 900 €

 

 

44900 €
Свети Влас
Площ:
63 m2
Стаи:
2
Етаж:
3
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
2min 2min 5MIN
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .