0988 955 917
| | | |
          >

№ 4870 - Уютно студио с голяма тераса в Слънчев Бряг

Представяме ви отличен апартамент с просторна тераса в известния курорт Слънчев Бряг. Предлаганият апартамент се намира на 4-ти етаж. Общата площ на апартамента е 76,14 кв. м. апартаментът е частично обзаведен. Освен за Вашата незабравима семейна почивка, апартаментът е подходящ за целогодишно ползване и за отдаване под наем през летния сезон, с гарантирана възвръщаемост на инвестицията. Комплексът разполага с луксозно целогодишно кафене и летен басейн.

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

За Вас работим и събота, и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот.

ЦЕНА 55 034 euro

БЕЗ КОМИСИОННА

 

55034 €
Слънчев бряг
Площ:
76 m2
Стаи:
1
Етаж:
4
Степен:
полуобзаведен
FreeCurrencyRates.com
30km 8MIN 1min 10km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .