0988 955 917
| | | |
          >

№ 4952 - Без такса поддръжка! Панорамен двустаен апартамент в старата част на Свети Влас

Без такса поддръжка! Панорамен двустаен апартамент в старата част на Свети Влас. Апартаментът се намира само на 300 метра от морето и яхтеното пристанище. От прозореца се открива красива гледка към града и морето. Също така бонус е парко място!

 

Свети Влас (Свети Влас) е малък град с лековит микроклимат на Черноморското крайбрежие на Югоизточна България. Младият курорт се намира в провинция Бургас, в близост до известния Слънчев бряг и град Несебър. За разлика от популярните съседни курорти, плажовете на Свети Влас не са толкова претъпкани, защото много туристи от чужди страни все още не са ги открили за себе си. Свети Влас не може да се похвали с изключителни забележителности, затова на познавателни екскурзии пътешествениците отиват в съседния Несебър, чието старо строителство е включено в броя на културните обекти на ЮНЕСКО.

Допълнителна информация:

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

За Вас работим и събота, и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот. 

Без комисионна !!!

76900 €
Свети Влас
Площ:
63 m2
Стаи:
2
Етаж:
4
Степен:
не обзаведен
FreeCurrencyRates.com
29km 6min 2min 5MIN
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .