0988 955 917
| | | |
          >

№ 4973 - Топ център Несебър, тристаен с две бани, модерен, ново строителство.

Тристаен апартамент с площ от 113 м 2: жилищна площ: 99.27 м2 плюс общи части: 13.73 м2. Трети жилищен етаж, не последен. Отопление с климатици, настилка от ламинат, блиндирана входна врата, пвц дограма с ролетни щори на всички прозорци, модерно обзавеждане в състояние като ново. Имотът включва следното обзавеждане и оборудване: 2бр. ел. бойлери, напълно оборудвана кухня, мебели, оборудвани бани с душ зони с вграден душ и термостат батерия, пералня, телевизор и хладилник. Ток и вода на отделни партиди. Разпределение: Балкони 2бр, баня с тоалетна 2бр., всекидневна, 2бр спални, коридор, склад зона. Всички комуникации налични, интернет и кабелна телевизия. Супер център, в най комуникативното място на Несебър. Има паркоместа, но се заплащат към общината по действащата наредба.

 

Често наричан "Перлата на Черно море", Несебър е богат град-музей, характеризиращ се с повече от три хиляди години постоянно променяща се история.

Това е една от най — известните туристически дестинации и морски пристанища на Черно море, в това, което се превърна в популярен район с няколко големи курорта-най-големият, Слънчев бряг, се намира непосредствено на север от Несебър.

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

124000 €
Несебър
Площ:
113 m2
Стаи:
3
Етаж:
3
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
29km 6min 2min 10MIN
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .