0988 955 917
| | | |
          >

№ 5003 - Отлична двуетажна къща напълно обзаведена в село Кошарица

Двуетажна къща с акт 16 в к.с Алмонд Хил Вилас. Къщата се състои от 2 етажа, първи жилищен етаж - състоящ се от: кухня, просторна дневна - трапезария, баня с тоалетна и вътрешно стълбище, втори жилищен етаж - състоящ се от: две спални, две бани с тоалетни и две тераси. Къщата е с РЗП от 146 кв.м. и акт 16, и самостоятелна партида за ток. Напълно е обирудвана.

 

Кошарица е малко селце, разположено на 3-4 км от популярния курорт Слънчев бряг, в подножието на Стара Планина, на брега на Черно море. Красиво разположен между морето и планините, курортът предлага отлични условия за отдих и туризъм и се превръща във все по-популярна туристическа дестинация.

На територията на селото са открити археологически находки от тракийско време. По-късно е обитаван от славяни и българи, тук също са открити следи от престоя на римляните и ценни находки. В един от историческите периоди селото е превзето от византийците и след това върнато на българите, след това отново превзето от византийците и след това е под османско владение. До освобождението на България територията остава под турско влияние, но това не променя българския начин на живот и идентичност. Сегашното селище е основано в началото на 19 век.

Основателите на селото са Дядо Джон и неговите наследници. Основан е на територията на селото през 1846г. Името Кошарица се появи по-късно. Коренът му е 'порта, кошари за животни', т.е. плевня, животновъдни съоръжения. Животновъдството е основното занимание на населението.

Днес селото е много очарователно, запазило своята чистота и красота. Селото е разположено в подножието на Стара Планина и има прекрасна гледка към Стария град Несебър, курорта Поморие, а при хубаво време и към склоновете на Странджа Планина. В близост до село Кошарица се намира популярно място за почивка в Слънчев бряг с множество забавления и нощни клубове.

Ние можем да организираме оглед на обекта в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и изтеглен от продажба чрез внасяне на депозит в размер на 0 2000, след което огледите с други купувачи се прекратяват и започва подготовката на документите за сключване на окончателния договор. 

Екскурзиите са безплатни. Преди проверката клиентът подписва протокол за проверка в Агенцията.

Събота и неделя работим за вас! Ако искате да гледате в неделя, моля, уведомете ни два дни предварително, за да можем да Ви добавим към нашия график и да организираме достъп до имота, който харесвате.

БЕЗ КОМИСИОННА

148200 €
Кошарица
Площ:
146 m2
Стаи:
3
Етаж:
2
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
29km 20MIN 5min 8KM
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .