0988 955 917
| | | |
          >

№ 5008 - Просторно и светло студио за продажба в комплекс в Свети Влас, на 2-ра линия до морето, само на 50 метра от плажа.

Просторно и светло студио за продажба в комплекс в Свети Влас, на 2-ра линия до морето, само на 50 метра от плажа. Имотът включва басейн и красива зелена паркова зона, закрита и охранявана територия, детска площадка. Подходящо за целогодишно ползване, защото е просторно и с изложение на запад, което го прави слънчево през зимата, а през лятото терасата е идеално място за хладни закуски с изглед към басейна и парка в комплекса. Продава се на намалена цена поради спешна нужда. Разполага с функционално разпределение, панорамни прозорци. В близост има целогодишни ресторанти, супермаркети на 2 минути пеша и автобусна спирка на 3 минути пеша. Аптека и поликлиника са на 6 минути пеша, до плажа - само 3 минути пеша, а до яхтения пристанище в Свети Влас - само 10 минути пеша. Идеален нов дом за вас от нас!

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

 

41999 €
Свети Влас
Площ:
42 m2
Стаи:
1
Етаж:
3
Степен:
необзаведен
FreeCurrencyRates.com
29km 2min 2min 10MIN
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .