0988 955 917
| | | |
          >

№ 5069 - Двуетажна къща под ключ, необзаведена. С панорамна гледка към морето!

Идеалният къща очаква новите си собственици! Просторни стаи, модерен дизайн и изумителна гледка от прозорците - всичко това ви очаква тук. Не пропускайте възможността да притежавате своя уютен кът и да създадете незабравими спомени в този чудесен дом!Впечатляваща двуетажна къща под ключ, необзаведена, с панорамна гледка към морето! Парцелът се намира в гористата местност, в Свети Влас.

КОМПЛЕКСЪТ ЩЕ СЕ СЪСТОИ ОТ:Еднофамилни жилищни сгради, двуфамилни жилищни сгради (къщи близнак) и редови къщи;Апартхотел и параклис, които не възпрепятстват видимостта към морето на къщите;Два тенис корта и басейн.Това ще постигнем чрез използването на комуникационна схема с меандровидна структура с цел максимално съхраняване на околната среда.Разработената концепция допринася за романтичната визия на целия комплекс, като алейната й мрежа, осветена от фенери и декорирана с камък, дава предпоставка от всички нива на всяка къща да има панорамни гледки едновременно към морето и към гората.

Етапи на строителство: Жилищен комплекс ще се развие в рамките на три етапа, в които са предвидени изграждането на жилищни къщи, апартхотел, обществен център с много зеленина и вътрешни алейни мрежи.Предвидени са много общи части, които да подпомагат нуждите на комплекса и където да се насърчава социалният живот.

Етап I

Източна жилищна група

Състои се от 36 къщи(30 единични и 6 близнака).Вътрешна алейна мрежа.Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.

Етап II

Западна жилищна групаСъстои се от 29 къщи(21 единични и 8 близнака).Вътрешна алейна мрежа.Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.Площадно пространство.

Етап III

Апартхотели 2 броя с капацитет по 199 места, включително за посетители.Вътрешна алейна мрежа.Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с нас на посочените телефони и ни кажете кога бихте искали да направите оглед. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни.

 

 

ЛИНК КЪМ ВИДЕО: https://youtube.com/shorts/8RqFAJWASVM?si=QM8junuK6vBuyUyk

 

207000 €
Свети Влас
Площ:
301 m2
Стаи:
4
Етаж:
1+2
Степен:
Необзаведен
FreeCurrencyRates.com
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .