0988 955 917
| | | |
          >

№ 5083 - Голям тристаен апартамент в уютен комплекс!

Предлага се уютен тристаен апартамент с площ от 70 кв. м в тих и уютен комплекс. Намира се на 1-ви етаж, което осигурява чудесно съчетание на удобство и красив изглед. 

 

Предимствата на това предложение включват липсата на такса за поддръжка, което прави владението на този имот още по-атрактивно. Освен това цената на този просторен апартамент е само 59 999 евро, което представлява отлична инвестиция във вашето бъдещо жилище.

Не изпускайте възможността да станете собственик на този уникален апартамент в уютния комплекс. Свържете се с нас, за да получите допълнителна информация и да организираме оглед. Не пропускайте възможността си да си осигурите идеалното жилище на изгодна цена!

 

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и изваден от продажба, като се заплаща депозит в размер на 2000 евро, след което огледите с други купувачи спират и започва подготовката на документите за сключване на окончателния договор. Огледите са безплатни. Преди огледа клиентът подписва с протокол с Агенцията.

Работим за вас и през събота и неделя! Ако искате да видите имота в неделя, ни уведомете за това два дни по-рано, за да можем да ви включим в нашето график и да организираме достъп до желаното имотно предложение.

 

 

БЕЗ КОМИСИОННА

 

 

59999 €
Свети Влас
Площ:
70 m2
Стаи:
4
Етаж:
1
Степен:
Обзаведен
FreeCurrencyRates.com
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .