0988 955 917
| | | |
          >

№ 5085 - Обзаведен студио апартамент в близост до плажа, само на 5 минути пеша до морето!

Предлага се удобен апартамент-студио с площ от 40 квадратни метра, разположен на трети етаж. Този уютен студио се намира в добре обзаведен комплекс, предлагащ множество удобства, включително и басейн. Отлично местоположение — само на 5 минути пеша до морето, което го прави идеален за любителите на плажен отдих.

 

Цената на този апартамент е 38900€, което представлява атрактивно предложение на пазара на недвижимите имоти. Апартаментът е напълно обзаведен, осигурявайки комфортно заселване без излишни грижи.Не изпускайте възможността да станете собственик на това функционално и удобно студио в живописния град Свети Влас. Свържете се с нас, за да получите допълнителна информация или да организираме оглед.

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и да бъде снет от продажба чрез заплащане на депозит в размер на 2000 евро, след което огледите с другите купувачи се прекратяват и започва подготовката на документите за сключване на окончателния договор. Екскурзиите са безплатни. Преди проверката клиентът подписва с агенцията протокол за проверка.Работим за вас и през събота и неделя! Ако желаете да направите оглед в неделя, моля, информирайте ни за това два дни предварително, за да можем да ви включим в нашето програма и да организираме достъп до избрания от вас имот.

БЕЗ КОМИСИОННА

 

38900 €
Свети Влас
Площ:
40 m2
Стаи:
1
Етаж:
3
Степен:
Обзаведен
FreeCurrencyRates.com
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .