0988 955 917
| | | |
          >

№ 5087 - Уютен двустаен апартамент на първа линия!

БЪРЗА ПРОДАЖБА. ЕКСКЛУЗИВНО. Продава се уютен двустаен апартамент на първи ред в престижния квартал на яхтената пристанища. Това е идеалното място за любителите на морския отдих и комфортен живот. Апартаментът предлага следните характеристики:

- Площ от 70 квадратни метра- Голяма тераса за приятни вечери на свеж въздух- Само на 2 минути пеша до VIP плажа и само на 3 минути до близкия магазин

Това е отличното предложение за тези, които търсят удобно жилище на идеалното място. Не изпускайте тази възможност! Цена: 99 900€.

 

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.За Вас работим и събота, и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот.

 

БЕЗ КОМИСИОННА

 

 

99900 €
Свети Влас
Площ:
70 m2
Стаи:
2
Етаж:
2
Степен:
Обзаведен
FreeCurrencyRates.com
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .