0988 955 917
| | | |
          >

№ 5096 - Уютен апартамент на първа линия море в Слънчев бряг!

Продажба на апартамент в Слънчев бряг на Първа Морска Линия!

 

Това е вашата възможност да закупите уютен апартамент-студио с изглед към парк в петзвезден комплекс. Готови документи за сделката при нотариус - няма да имате излишни грижи!

 

Насладете се на живота на брега на морето! Този апартамент се намира на истинския бряг на морето и предоставя уникалната възможност да се събудите с изглед към безкрайните води.

 

Площта на апартамента е 47 кв.м. и се намира на 7 етаж. Цената ще виприятно изненада - само 46 000 евро!

 

Комплексът впечатлява с качеството си и нивото на комфорта. Тук ще намерите големи открити басейни, ресторани, барове и дори рецепция за ваше удобство.

 

Директен достъп до плажа - това е лукс, който ще цените всеки ден. Няма да трябва да ходите далече, за да се насладите на слънцето и морето.

 

Този апартамент също има отличен потенциал за наем. Можете да го наемете чрез управляващата компания и да получавате стабилни доходи!

 

Няма да трябва да се притеснявате за техническата поддръжка - откритите басейни, ресторантите, магазините и забавленията за деца са включени в техническата поддръжка. Подземната паркинг позволява сигурно съхранение на вашия автомобил.

 

Месечната такса за поддръжка е само 11 евро за квадратен метър.

 

Не пропускайте тази възможност да сбъднете мечтата си за живот на морето! Свържете се с нас днес, за да научите повече и да се договорите за оглед на този изумителен апартамент. Вашата морска история започва тук!

46000 €
Слънчев бряг
Площ:
47 m2
Стаи:
1
Етаж:
7
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
100m
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .