0988 955 917
| | | |
          >

№ 5155 - Прекрасен двустаен апартамент в Слънчев бряг!

Прекрасен двустаен апартамент с площ от 64 кв. м на Слънчев бряг се предлага за продажба. Той се намира на втори етаж и предлага завладяващ изглед към басейна и малки хълмове от прозорците на жилището. Цената на този идеален дом за комфортно пребиваване е 55 000 евро.

 

Комплексът, в който се намира апартаментът, е на само 30 метра от просторния пясъчен плаж, което го прави перфектно място за любителите на морските разходки. Разнообразието от услуги го прави атрактивен за постоянно пребиваване. В близост до комплекса има уютни кафета, стилни барове, изискани ресторанти и живи клубове, както и удобни търговски центрове.

 

В състава на комплекса има магазин, удобна рецепция, ефективна целоденонощна охрана, система за видеонаблюдение за вашата безопасност и асансьор за удобство при движение. Разстоянието от вашия бъдещ дом до самия морски бряг е под 50 метра, осигурявайки лесен достъп до към прибрежните радости.

 

Защо да изберете нас?

 

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦEНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така:-опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.-безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7-винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация-3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"-безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места -безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот-прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

55000 €
Слънчев бряг
Площ:
64 m2
Стаи:
2
Етаж:
2
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30km 50m 400m 5km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .