0988 955 917
| | | |
          >

№ 5159 - Уютно студио с панорамна гледка.

Продава се уютен апартамент-студио с панорамна гледка в град Свети Влас. Площта на апартамента е 64,18 кв. м. Има тераса с изглед към басейн. Цената е 52 627 евро. Комплексът е разположен само на 600 метра от плажа, достъпен само за 10 минути пеша.

 

В комплекса се предоставят разнообразни удобства: фитнес зала, безопасна детска площадка, тенис кортове, спортни уреди, открити плувни басейни, магазини, миниголф и бар. Това е идеалното място за тези, които ценят комфорта и активния начин на живот.

 

Не пропускайте възможността да си осигурите уютен дом в живописния град Свети Влас. Закупете апартамент с всички удобства и се наслаждавайте на плажа, спорта и разнообразните забавления.

 

*Предоставената информация за апартамента е получена от продавача, и не носим отговорност за възможни неточности.

 

Защо да изберете нас?

 

За вас предлагаме безплатна пълна проверка на имота за липса на вещни тежести и ипотеки и безплатна пълна организация на сделката. С нас не ви е необходим адвокат(освен по ваше желание), като така си спестявате допълнително оскъпяване от адвокатски хонорари. Това се дължи на факта, че управителя на фирмата е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариуска в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг".

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦEНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така:-опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.-безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7-винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация-3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"-безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места -безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот-прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

 

52627 €
Свети Влас
Площ:
64 m2
Стаи:
1
Етаж:
1
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
33km 600m 200m 1,5km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .