0988 955 917
| | | |
          >

№ 5160 - Уютен двустаен апартамент с панорамна гледка към морето.

Предлага се уютен двустаен апартамент със завладяваща панорамна гледка към морето в живописния град Свети Влас. Освен впечатляващия морски хоризонт, апартаментът разполага с просторна тераса, предлагаща великолепни изгледи към морето и околоусещащите планини.

 

Общата площ на апартамента е 74,13 квадратни метра. Цената на този идеален дом за комфортно живеене е само 62269 евро!

 

Комплексът, в който се намира апартаментът, е на само 600 метра от плажа. Прогулката до морето отнема само 10 минути. В комплекса има разнообразни удобства, включително фитнес център, безопасна детска площадка, тенис кортове, зони със спортни уреди, открити басейни, магазини, миниголф и бар.

 

Не пропускайте уникалната възможност да си осигурите комфортно жилище в този прекрасен комплекс. Вашият комфортен живот започва тук!

 

*Предоставената информация за апартамента е получена от продавача, и ние не носим отговорност за възможни неточности.

 

Защо да изберете нас?

 

 

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦEНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така:-опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.-безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7-винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация-3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"-безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места -безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот-прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

 

62269 €
Свети Влас
Площ:
74 m2
Стаи:
1
Етаж:
4
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
33km 600m 200m 1,5km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .