0988 955 917
| | | |
          >

№ 5160 - Уютен двустаен апартамент с панорамна гледка към морето.

Предлага се уютен двустаен апартамент със завладяваща панорамна гледка към морето в живописния град Свети Влас. Освен впечатляващия морски хоризонт, апартаментът разполага с просторна тераса, предлагаща великолепни изгледи към морето и околоусещащите планини.

 

Общата площ на апартамента е 74,13 квадратни метра. Цената на този идеален дом за комфортно живеене е само 62269 евро!

 

Комплексът, в който се намира апартаментът, е на само 600 метра от плажа. Прогулката до морето отнема само 10 минути. В комплекса има разнообразни удобства, включително фитнес център, безопасна детска площадка, тенис кортове, зони със спортни уреди, открити басейни, магазини, миниголф и бар.

 

Не пропускайте уникалната възможност да си осигурите комфортно жилище в този прекрасен комплекс. Вашият комфортен живот започва тук!

 

*Предоставената информация за апартамента е получена от продавача, и ние не носим отговорност за възможни неточности.

 

Защо да изберете нас?

 

За вас предлагаме безплатна пълна проверка на имота за липса на вещни тежести и ипотеки и безплатна пълна организация на сделката. С нас не ви е необходим адвокат(освен по ваше желание), като така си спестявате допълнително оскъпяване от адвокатски хонорари. Това се дължи на факта, че управителя на фирмата е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариуска в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг".

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦEНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така:-опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.-безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7-винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация-3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"-безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места -безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот-прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

 

62269 €
Свети Влас
Площ:
74 m2
Стаи:
1
Етаж:
4
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
33km 600m 200m 1,5km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .