0988 955 917
| | | |
          >

№ 5161 - Уютно студио с панорамна гледка към морето.

Продава се уютен апартамент-студио със зашеметяваща панорамна гледка към морето в живописния град Свети Влас. Освен прекрасния морски пейзаж, апартаментът разполага с просторна тераса, откриваща впечатляващ изглед към морето и планините.

 

Общата площ на апартамента е 58,79 квадратни метра. За цялата тази красота цената е само 48 207 евро! Удобният жилищен комплекс се намира на само 600 метра от плажа, което го прави идеално място за тези, които ценят близостта до морето. Плажът се достига само за 10 минути приятна разходка.

 

Жилищният комплекс предлага широка гама от удобства за своите жители, включително фитнес зала, безопасна детска площадка, тенис кортове, площадки с тренажори, открити плувни басейни, магазини, мини голф игрище и дори бар. Тук има всичко, за да направите вашия живот максимално комфортен.

 

Това уникално предложение е отлична възможност не само да притежавате красив дом, но и начин на живот. Не изпускайте вашия шанс за комфортно живеене!

 

*Предоставената информация за апартамента е получена от продавача, и не носим отговорност за възможни неточности.

 

Защо да изберете нас?

 

За вас предлагаме безплатна пълна проверка на имота за липса на вещни тежести и ипотеки и безплатна пълна организация на сделката. С нас не ви е необходим адвокат(освен по ваше желание), като така си спестявате допълнително оскъпяване от адвокатски хонорари. Това се дължи на факта, че управителя на фирмата е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариуска в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг".

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦИНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така:-опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.-безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7-винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация-3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"-безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места -безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот-прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

 

48207 €
Свети Влас
Площ:
58 m2
Стаи:
1
Етаж:
4
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
33km 600m 200m 1,5km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .