0988 955 917
| | | |
          >

№ 5188 - Студио апартамент в Слънчев бряг.

Продава се уютно студио в Слънчев бряг. Площ: 48.09 кв. м, етаж 3. Изгодна цена: 45 000 евро.

Намира се в комплекс с обширна територия в западната част на Слънчев бряг, до централния аквапарк. Подходящ за целогодишно живеене. Намира се в близост до магазин.

 В комплекса има:

 Зелена зона, 6 басейна за възрастни и деца, Зони за почивка с красиви цветя и пейки, Голф игрище (собствениците на апартаменти стават членове на голф клуба), 3 ресторанта, Бар, Виенски кафе, Детска площадка, Салон за красота, Масажен кабинет, Фитнес център, Сауна, Билярд, Футболно игрище, Тенис корт, Медицински център ,Супермаркет, Магазини, Обменно бюро, Интернет кафе, Автомобили под наем, Охраняем паркинг, Спасителна служба край басейните.

Не го изпускайте!

При интерес от Ваша страна, предлагаме следната лизингова схема:

Стандартна първа вноска при подписване на договор - 30 %

При 40 % има отстъпка от 1 %

При 50 % има отстъпка от 1,5 %

При разсрочено плащане се добавя към цената на имота:

СТУДИО 1500 EUR

ДВУСТАЕН 2000 EUR

ТРИСТАЕН 3000 EUR

ЛИХВА при изплащане на имота:

За 3 години, лихвата е 5 %

За 5 години, лихвата е 6,5 %

За 10 години, лихвата е 9,7%

Вторична недвижимост!

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

 

 

 

 

45000 €
Слънчев бряг
Площ:
48 m2
Стаи:
1
Етаж:
3
Степен:
Обзаведен
FreeCurrencyRates.com
20km 1km 200m 5km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .