0988 955 917
| | | |
          >

№ 5248 - Просторно обзаведено студио в Слънчев Бряг.

Продава се светло и просторно студио на 4 етаж в модерен комплекс, разположен на тихо място в Слънчев бряг.Жилището се продава обзаведено и с електроуреди.Разположено е на площ от 43 кв.м и се предлага за цена от 48 000 €. Красивата зелена зона омагьосва всеки, който посети това място. Разстоянието до плажа е 700 метра, където можете да се насладите на почивката си както на платена зона с шезлонги и чадъри, така и на свободна зона.В близост до комплекса, се намират магазини, увеселителни заведения, фитнес зала, автогара, аптеки, салон за красота, обменно бюро. На пешеходно разстояние има огромен брой различни бистра и заведения за хранене, където можете да хапнете много вкусен и евтин обяд.

Комплексът предлага следните удобства: - басейн за възрастни с детско отделение;- целогодишна охрана;- целогодишно обслужване на комплекса;- удобни шезлонги;- рецепция.

Годишната такса за поддръжка е 10 €/ кв.м.

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

48000 €
Слънчев бряг
Площ:
43 m2
Стаи:
1
Етаж:
4
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
25 км. 700 м. 1 минута 10 kм.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .