0988 955 917
| | | |
          >

№ 5252 - Уютен тристаен апартамент в красив комплекс в Слънчев бряг.

Продава се уютен тристаен апартамент в прекрасен комплекс на Слънчев бряг. Общата площ е 88 квадратни метра, разположен на третия етаж. В апартамента има отделна дневна, кухня и спалня, както и две тераси. Цената е 84 500 евро.

 

Комплексът се намира на 5 минути пеша от морето и на 15 минути от центъра на града. В близост има цялата необходима социална и курортна инфраструктура: магазини, супермаркети, ресторанти, кафенета, барове, аптеки, медицински център, клубове, автобусни спирки и други. Апартаментът е подходящ за целогодишно живеене. В комплекса има благоустроен зелен терен, открит басейн с детска секция, зона за слънчеви бани и почивка, тераса на покрива, модерен асансьор, кафе-бар, детска площадка, открит паркинг, целоденонощно охранение и видеонаблюдение.

 

Защо да изберете нас?

 

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

 

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

84500 €
Слънчев бряг
Площ:
88 m2
Стаи:
3
Етаж:
3
Степен:
Обзаведен
FreeCurrencyRates.com
20km 5min 200m 6km
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .