0988 955 917
| | | |
          >

№ 5257 - Голям, четиристаен апартамент на 200 м. от плажа и в непосредсвена близост до красивото яхтено пристанище в Свети Влас, със завладяваща гледка към морето!

Предлагаме на вашето внимание четиристаен апартамент, с прекрасна гледка към морето, разположен на площ от 146,09 кв.м, на 200 м. от красивата плажна ивица на цена от197 222 Е .

Апартамента е в комплекс на 3- та линия, в сърцето на VIP- зоната в Свети Влас - перлата на българското черноморие!В непосредствена близост до най известното яхтено пристанище *Марина Диневи*. Гаранция за качество и комфорт е строителната компания, която е с отличен имидж и репутация.

Жилището е в комплекс и се предлага в изпълнение “до ключ”. Съобразявайки се с личните си представи за дом, вие можете да изберете сами качествените материали за довършване на жилището, като теракот, цветове на стените, обзавеждане на санитарните помещения.По ваше желание можем да поемем и цялостната мебелировка.

Целият имот е потънал в естествена зеленина, като са предвидени и някои екзотични дървесни видове, които ще обогатят местната флора и ще придадат на селището по-екзотичен вид. Предвидените водни площи ще създадат допълнително уют и неповторимост на комплекса.

Сградата разполага с паркоместа за 129 автомобила, поместени в подземен паркинг на 2 нива. Всяко ниво на паркинга има отделен вход-изход.

Комплексът има два големи комбинирани басейна за възрастни и деца, единият от които е с мокър бар.Комплексът ще бъде завършен 2024 година, което позволява покупка в етап на строителство с отложено плащане, както и възможност за индивидуално планиране на жилищното пространство и избор на довършителни материали.

Цена без ДДС: 197 222 Е

Цена с ДДС: 236 666 Е

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

197222 €
Свети Влас
Площ:
146 m2
Стаи:
4
Етаж:
5
Степен:
необзаведен
FreeCurrencyRates.com
30 km. 200 м. 2 мин. 2 мин.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .