0988 955 917
| | | |
          >

№ 5258 - Двустаен апартамент на първа линия край морето с просторна тераса в Свети Влас.

Предлагаме ви един цветен, завладяващ, двустаен имот, с голяма веранда, която е разположена, така че да благоприятсва вашето уединение и релакс. Освен, че разполага със практично патио, този имот заслужава вашето внимание, защото е на 1-ва линия море. Разположен е на площ от 74 кв.м + бонус - 25 кв.м. веранда, ярките цветове в двете стаи, привличат положителни емоции.

Апартамента се намира в комплекс с обширна територия в западната част на Слънчев бряг, близо до централния аквапарк. Подходящ за целогодишно живеене. В близост има супермаркет.

Удобства :

Зелена зона, 6 басейна за възрастни и деца, Релакс зони с красиви цветя и пейки, Голф игрище (собствениците на апартаменти стават членове на голф клуба) ,3 ресторанта, Бар, Виенско кафе, Детска площадка, Салон за красота, Масажен салон, Фитнес център, Сауна Билярд, Футболно игрище, Тенис корт, Медицински център, Супермаркет, Магазини, Обмяна на валута, Интернет кафе,Автомобили под наем, Охраняем паркинг, Спасител край басейните.

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

77900 €
Свети Влас
Площ:
74 m2
Стаи:
2
Етаж:
1
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30 км. 2 мин. 2 мин. 10 kм.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .