0988 955 917
| | | |
          >

№ 5299 - А К Ц И Я !!! Голямо студио в Слънчев Бряг, без такса поддръжка! Разсрочено плащане!

НАМАЛЕНИЕ!!! СПЕШНА ПРОДАЖБА!

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗСРОЧЕНО ПЛАЩАНЕ В СРОК ОТ 1 ГОДИНА!!!

НОВА ЦЕНА: 47 000 Е

СТАРА ЦЕНА: 51 000 Е

Предлагаме Ви просторно, обзаведено студио с чудесна локация! Разположено на площ от 51 кв.м, за цена от 47 000 Е. Със своето уникално местоположение, студиото е изключително добър избор за семейна почивка и туризъм.

Разположено е в северната част на Слънчев бряг и на 200 метра от плажа. Комплексът разполага и със следните удобства: асансьор, паркинг, ресторант, дневен бар, магазини, открит басейн.

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

47000 €
Слънчев бряг
Площ:
51 m2
Стаи:
1
Етаж:
3
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30 км. 200 м. 1 минута 10 kм.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .