0988 955 917
| | | |
          >

№ 5300 - АКЦИЯ!!! Голям двустаен апартамент с ниска такса поддръжка в Слънчев бряг!

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА !!!

НОВА НАМАЛЕНА ЦЕНА: 50 999 Е.

Предлагаме на вашето внимание, двустаен, свежо обзаведен двустаен апартамент, на площ от 61.47 кв.м, на 3-ти етаж, като за ваше удобство, може да използвате асансьорът. Цена 50 999 Е.

Комплексът е разположен в северната част на курорта Слънчев бряг на тихо и спокойно място. Разстоянието до плажа е около 500 метра, а центърът на курорта е на 10 минути пеша. Също така в близост има магазин, ресторант, обмяна на валута, автобусна спирка.

Такса поддръжка - 250 Е за цялата година!

 

Не пропускайте възможността да се насладите на едно слънчево лято с много емоции, а защо не и всяко следващо лято ?

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

 

 

50999 €
Слънчев бряг
Площ:
61 m2
Стаи:
2
Етаж:
3
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30 km, 500 м. 1 минута 10 км,
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .