0988 955 917
| | | |
          >

№ 5310 - Обзаведено студио в Свети Влас.

Студиото е в спокойната част на курорта Свети Влас в екологично чиста среда с редуващи се планински и морски въздушни течения, в близост до магазини, автобусна спирка и само на 400 м от плажа. Подходящ и за целогодишно обитаване. Студиото е обзаведено със всичко необходимо. Цената на имота е 50 000 евро.

Не пропускайте тази възможност!

Апартаментът предоставя отлична възможност за отдаване под наем.Такса поддръжка за комплекса: 7 евро/кв.м. Комплекс предлага следните услуги:- басейн за възрастни и за деца- детски кът- фитнес и СПА център- ресторант- панорамен бар- паркинг и гаражи.

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

50000 €
Свети Влас
Площ:
42 m2
Стаи:
1
Етаж:
3
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
40 km. 400 m. 1 минута 500 м.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .