0988 955 917
| | | |
          >

№ 5315 - Голям, тристаен пентхаус апартамент в Слънчев бряг.

Продава се елегантен и комфортен пентхаус апартамент в Слънчев бряг. Разположен върху 80.74 кв.м., на 6-ти етаж, за цена от 88 500 Е.

Апартаментен се намира само на 350 метра от широкия пясъчен плаж на курортен комплекс Слънчев бряг. Комплекса е изграден, като оазис за семеен отдих, това очарователно място, наситено с много удобства, ще Ви накара да се отпуснете и да прекарате неповторими летни дни в приятна и сигурна среда.

Тук може да събирате тен на трите големи басейна, да релаксирате в красивата градина, да се насладите на уютния ресторант или на екзотичния коктейл бар, да се освежите в центъра за релакс или фитнес центъра, а децата ще открият куп забавления.

Собствеността на този имот, ще ви даде възможност да съчетаете приятна морска почивка с усещане за уютен летен дом.

Курортен комплекс Слънчев бряг е разположен в дълъг и живописен залив в южната част на българското Черноморие. Мястото е неповторимо съчетание от широки пясъчни плажове, водни спортове, морски разходки, културни и исторически места, разнообразие от ресторанти и атрактивен нощен живот. Горещите летни дни в комбинация с прохладните нощи и нежен морски бриз допълват прекрасното лятно изживяване.

Не пропускайте, да се насладите на слънчево лято, като станете собственик на този имот!

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

 

88500 €
Слънчев бряг
Площ:
81 m2
Стаи:
3
Етаж:
6
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30 км. 350 м. 1 минута 10 kм.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .