0988 955 917
| | | |
          >

№ 5329 - Двустаен апартамент, на 10 минути от плажа в Слънчев бряг.

Предлагаме на вашето внимание за продажба двустаен апартамент, който е позициониран в приятен ваканционен комплекс, находящ се в северната част на Слънчев Бряг, на 10 минути от плажа. Комплексът е в тихата част на курорта. Сградата се намира в затворен комплекс.

Апартамента е двустаен, състоящ се от: Дневна с интегрирана кухня, там където ще се насладите на вкусна храна и отпочинете с чаша вино в ръка, спалня в която ще разпускате след края на деня, тоалетна и баня!Имота е на площ от 74 кв.м, с югоизточно изложение, има Акт 16, на ет.5 /асансьор/, за цена от 57 800 Е.

Имотът е подходящ за отдаване под наем или целогодишно живеене.

Възползвайте се от това предложение и се насладете на съчетанието от спокойствие, плаж, море, комфорт!

БЕЗ КОМИСИОННА !!!

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

57800 €
Слънчев бряг
Площ:
74 m2
Стаи:
2
Етаж:
5
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30 km. 10 мин. 1 минута 10 kм.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .