0988 955 917
| | | |
          >

№ 5332 - Светъл двустаен апартамент в Свети Влас.

Светъл двустаен апартамент, разположен в град Свети Влас. Комплексът се намира в самото начало на Свети Влас, на пешеходно разстояние до морето, автобусна спирка и супермаркет Меркурий. Районът е много тих, където може да се насладите на морски въздух или да отидете на пешеходен туризъм, където има информационни табели за планинските маршрути и биоразнообразието, което може да се наблюдава в района.

Апартаментът има площ от 61 кв.м, на етаж 4, за цена от 65 000 Е. В близост има много малки семейни ресторанчета, голям пазар за плодове и зеленчуци, а на около 300 метра аптека. В непосредствена близост има и автобусна спирка.

Не пропускайте възможността да станете собственик на този изгоден имот!

 

Защо да изберете нас?

 

Винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ!За Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили също!Качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи! Също така, опит в областта на недвижимите имоти от 2004 год.; безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна юредическа консултация; 3 дни безплатно настаняване в хотел, при покупка на недвижим имот от "МОДА ИМОТИ"; безплатна кратка фотосесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител,на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици; и не на последно място -качество и коректност от наша страна.

65000 €
Свети Влас
Площ:
61 m2
Стаи:
2
Етаж:
4
Степен:
Обзаведен
FreeCurrencyRates.com
40 km. 10 мин. 1 минута 10 мин.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .