0988 955 917
| | | |
          >

№ 5355 - Просторен, тристаен апартамент, в красив комплекс, само на 2 км. от плажа в Ахелой.

Предлагаме ви за продажба, просторен, тристаен апартамент, разположен на площ от 102 кв.м, на 5-ти етаж, за цена от 101 200 Е. Състои се от: всекидневна със интегрирана кухня, две спални, два санитарни възела и общо 4-ри тераси, 3 от които са много просторни!

Апартамента е позициониран в комплекс с добра възлова локация, далеч от шумната градска среда и същевременно на броени минути от к.к. Слънчев Бряг, гр. Несебър, гр. Поморие. Най-близкият плаж се намира само на 2 км в Ахелой.

Апартаментът се намира в комплекс от затворен тип, сред богати зелени площи и красиви градини. На разположение на собствениците и гостите са два големи басейна, воден бар, два ресторанта, детска площадка с детски басейн и денонощна охрана.

Подходящ, както за целогодишно ползване, така и за сезонно пребиваване.Не пропускайте, този имот, да стане вашата сбъдната мечта!

БЕЗ КОМИСИОННА!!!

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

Ние не носим отговорност за точността и пълнотата на информацията, предоставена ни от продавачите на имотите. Всички данни и описания на имотите са базирани на информация, получена от продавачите, и може да съдържат неточности или пропуски.

101200 €
Ахелой
Площ:
102 m2
Стаи:
3
Етаж:
5
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30 km. 2 км. 7 min. 10 км.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .