0988 955 917
| | | |
          >

№ 5362 - Просторно студио в с.Кошарица със огромна тераса и изглед към басейна!

Предлагаме на вашето внимание студио за продажба в комплекс, разположен в подножието на Стара Планина, само на 2 км от центъра на Слънчев бряг. Новото предложение включва студио, разположено на втория етаж с площ от 50 кв.м. за цена от 47 000 евро. Местоположението е известно с чистия си въздух, благодарение на специалното течение в тази област. Разстоянието до летище Бургас е 35 км, а до Несебър – 8 км, което отнема само 20 минути с кола. Комплексът предлага спокойствие, тишина и красива морска гледка към залива на Слънчев бряг.

Също така комплекса разполага с ресторант с отворена тераса, мини шоп и външен басейн с шезлонги и чадъри. На разположение е и 24-часова рецепция. На 5 минути от магазин Лидл.

Сред съоръженията в комплекса са:

Ресторант

Басейн

Детска площадка

Анимационен спот

Спортна площадка

Рецепция

Паркинг

Охрана

Това студио е отличен избор за тези, които търсят спокойствие и комфорт в близост до Слънчев бряг, съчетавайки красивата природа на Стара Планина и близостта до морето. Апартаментът е подходящ както за лично ползване, така и за инвестиция с възможност за отдаване под наем.

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

Ние не носим отговорност за точността и пълнотата на информацията, предоставена ни от продавачите на имотите. Всички данни и описания на имотите са базирани на информация, получена от продавачите, и може да съдържат неточности или пропуски.

47000 €
Кошарица
Площ:
50 m2
Стаи:
1
Етаж:
2
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
40 km. 2 км. 1 минута 10 kм.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .