0988 955 917
| | | |
          >

№ 5366 - Двустаен апартамент на 300 метра от най - известният Аквапарк в Слънчев бряг!

Предлагаме на вашето внимание апартамент за продажба в комплекс, разположен в Слънчев бряг. Апартаментът е с една спалня, намира се на 4-ти етаж и има площ от 63 кв.м. Цената на апартамента е 57 000 евро.

Комплекс предлага множество удобства. На територията му има няколко открити басейна, бар и ресторант. Комплексът е на 300 метра от аквапарк Екшън и на 900 метра от най-близкия пясъчен плаж.

На територията на комплекса има също така, козметичен салон с масажи, маникюр, педикюр и фитнес оборудване на открито. В комплекса има магазини и минимаркет. Центърът на Несебър е на 10 минути път с кола.

Комплексът предлага отлични условия за комфортен и приятен престой, подходящ както за лично ползване, така и за инвестиция с потенциал за отдаване под наем. Разположен в близост до плажа и различни атракции, апартамента е идеален избор за тези, които търсят удобства и лукс в сърцето на Слънчев бряг.

 

Защо да изберете нас?

- 19 години опит на пазара за недвижими имоти;- качество на обслужването и коректност;- ЛИЦЕНЗИРАН БРОКЕР-нашият управител е магистър по "Икономика на недвижима собственост", и е изучавала вещно право в университета, и "Основи в правото" в средното училище в специална паралелка - "Мениджмънт" с Евро квалификация и два чужди езика, като неин учител тогава е била днешната помощник-нотариус в една от нотариалните кантори, както и "Международно право" от второто и висше образование по специалност "Маркетинг". Това е най-висшият лиценз във областта на недвижимите имоти, и съответно това Ви дава спокойствие и сигурност при покупката на недвижим имот с нас!- безплатно юридическо обслужване - ние разполагаме с квалифициран юридически консултант, който се грижи нашите клиенти да преминат през всички правни аспекти на тяхната сделка, което им осигурява безпроблемност и спокойствие през целия процес!- винаги се стараем да поддържаме голям избор от оферти на ИЗГОДНИ ЦЕНИ;- за Вас ние предлагаме, това което отговаря на вашите желания и критерии, а не това което просто имаме в базата данни, а ако нямаме такъв имот се стараем да го намерим за Вас! Ние продаваме само това, което бихме си купили!- качествен подбор на предложенията и селекция от коректни продавачи.

Също така, безплатни огледи; за вас, нашите клиенти, сме винаги на линия 24/7; винаги някой от нашият екип е на разположение и на място; безплатна кратка фото сесия-специален подарък от нас за вас-10 кадъра на дигитален носител на специално подбрани панорамни места; безплатен кратък екскурзионен тур с гид в избраната от вас дестинация за покупка на недвижим имот; прекрасен екип от търпеливи професионалисти, владеещи-английски, немски, руски, френски и други езици.

Ние не носим отговорност за точността и пълнотата на информацията, предоставена ни от продавачите на имотите. Всички данни и описания на имотите са базирани на информация, получена от продавачите, и може да съдържат неточности или пропуски.

57000 €
Слънчев бряг
Площ:
63 m2
Стаи:
2
Етаж:
4
Степен:
обзаведен
FreeCurrencyRates.com
30 км. 900 метра 1 минута 10 kм.
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .