0988 955 917
| | | |

Кранево

 

Почивката в Кранево има много достойнства: изключителна природа, плажове със златист пясък, ласкаво море, малки разстояния до двата големи курортни комплекса и редовни автобусни линии до Златни пясъци, Варна и Албена. Голямото разнообразие на ресторанти с национална кухня,  местата за развлечение и не на последно място, ниските цени, правят Кранево привлекателен курортен център.

Малкият курортен град Кранево е разположен на брега на Черно море в североизточната част на България. Кранево се намира на 5 км от Албена, на 12 км от Златни пясъци и на 27 км от Варна.

Морското дъно е много удобно за къпане – без резки промени на дълбочината и силни течения. Плажната ивица е с дължина около 6 км и ширина около 100 м.Колорит на курорта придава и разнообразието от стилове на къщите и уличките.Уникалното разположение на Кранево – близо до големи курорти, дава възможност да се почива сравнително евтино и да се използват  разнообразните развлечения в Златните пясъци и Албена. Желаещите могат да използват специално организираните екскурзионни програми и развлекателни мероприятия.