0988 955 917
| | | |

 

 За нас

 

 

Агенция за недвижими имоти МОДА ПРОПЕРТИ (фирма МОДА 2004 ЕООД) е име, което държи на своята репутация - нашият мениджър е посветил последните 18 години на бизнеса с недвижими имоти. Нейният опит и ежедневен труд довежда до създаването на агенция за недвижими имоти, която съчетава в себе си най-доброто от световните практики, приспособено към българската действителност. Всяка услуга, която предлагаме, е изпитана в реални условия и гарантира качество, от което клиентите ни са доволни вече от 18 години. 

      Брокерите в МОДА ПРОПЪРТИ са добре подбрани, коректни и мотивирани хора,обучени, с отлични комуникативни умения и желание за работа в екип. Те знаят как да спечелят доверието на своите клиенти и да работят изцяло „за", а не „с" тях, така че Вие да усетите разликата в качеството на услугите, предлагани от нас.

Благодарение на ежедневната информация за новостите в света на недвижимите имоти, която нашите брокери не пропускат да предоставят на своите клиенти, ние им помагаме да не се изгубят в сложния процес на покупко–продажбата, като по този начин ние се грижим за клиентите си от етапа на избор, преговорите... до финализирането на сделката, след което ставаме добри приятели. 

 

 Управител:

 

 Юлия Иванова Завършила е три висши образования и магистратура, специалност “Икономика на недвижимата собственост”. Това я прави лицензиран и професионален посредник. Също така завършва Маркетинг, Мениджмънт с Европейска квалификация и Начална училищна педагогика с английски и френски език. Учила е в езикова гимназия. Владее също така и руски и немски език. Работи в сферата на недвижимите имоти и в МОДА ПРОПЪРТИ повече от 15 години. Организира и обезпечава сделки по покупко-продажби основно на морски ваканционни имоти. Харесва работата си и се старае да реализира максимално бързо и качествено, с любов, изискванията на клиентите си. 

За мен са важни: 

- Да разбера максимално ясно изискванията на клиентите, за да им предложа подходящия имот. Не предлагам това, което просто имаме налично в базата данни, а това,  от което се нуждаета, онова което желаете, и онова за което мечтаете! 

- Най-добрата реклама е „от уста на уста”

- Удовлетворението и щастието в очите на клиента, от удоволствието да открият своят имот - да видя онази изкрица на щастие в погледа ;)

 - Коректността!!!

 

 МОТО: Продавам, това което бих купила за себе си!

Професионални качества:   

Владее руски език

Владее английски език

Владее френски език

Владее немски език

С опит в продажбите на морски имоти

С опит в продажбите на селски къщи

Специализиран в продажбите на жилища

Специалист в ПОКУПКО-ПРОДАЖБИТЕ

Обслужва приоритетно сделки за покупко-продажби

Маркетингов специалист

Индивидуален подход към клиента

 

Росен Митев - Консултант Недвижими Имоти
Росен Митев е завършил счетоводство и контрол. Прекарал е години в Англия, като през това време е имал възможност да участва в различни проекти и да добие познания и ценен опит, както в професионален, така и в личен план.Той е уверен, спокоен, умерен, оптимист и излъчва топлота.Изпитва силен интерес към работата си и е много ентусиазиран да намери най доброто предложение на пазара. Независимо какво се случва, винаги е ведър и спокоен, и овладява всяка работна ситуация тактично и без никакво напрежение. Росен е старателен, точен и акуратен.

 

Галя Гаваллек – Консултант недвижими Имоти
Галя Гаваллек е не само опитен агент по недвижими имоти, но и човек с богат и разнообразен житейски опит. Тя е завършила колеж по туризъм, което й придава разбиране за разнообразието и красотата на света около нея. Тя е професионален агент по недвижими имоти с изключителен опит и страст към своята работа. С нейната енергия и ангажираност към клиентите, тя не просто продава недвижими имоти, а създава връзки и изгражда дългосрочни отношения.

 

Анастасия Янакиева – юрисконсулт
Анастасия е млада, красива и е юрист с богат опит в областта на правото. Тя е израстнала в семейство на юристи и нейната страст към правото се е зародила, още от ранна детска възраст.
Анастасия е прекарала години от своя живот в София, където е придобила богат опит и е работила в престижна кантора. Със завършената си Руска гимназия в Бургас, тя притежава мултикултурен подход и е в състояние да комуникира лесно с различни култури и езици.

 

Ваня Стефанова – технически сътрудник

Ваня е технически сътрудник, администратор и връзка с клиентите. Със своя професионализъм и отдаденост, Ваня играе ключова роля в нашата организация. Тя е завършила гимназия с профил "Външна търговия", което й осигурява основи в областта на бизнеса и комуникациите. Ваня е изключително отговорна към своите ангажименти и винаги е готова да научи нещо ново. Тя е перфекционист по природа и винаги се стреми към отлични резултати във всяка област от своята работа.

 

 

 

Услуги предлагани от  Мода Пропърти: 

 

Продажби и препродажби 

Безплатни оценки 

Регистрация на фирми 

Управление 

Коли под наем 

Застраховане 

Наеми 

Търсене 

Ремонти 

Почистване 

Асистенция при мебелиране 

Вътрешен дизайн 

Включване на цифрова телевизия 

Визи 

Авиобилети 

Принтиране на авиобилети 

Безплатен хотел 

Трансфери 

Месечен бюлетин продажби 

 

С нашите доволни клиенти: