0988 955 917
| | | |
          >

№ 5012 - Двустаен апартамент, първа линия море. Без такса поддръжка!

Предлагаме на вашето внимание чудесен вариант! Двустаен апартамент с прекрасна гледка към морето. Първа линия. Без такса поддръжка! В къщата има асансьор. Апартаментът се продава необзаведен, само декорация на стени и изход за контакти и комуникации. Строителството върви бързо и скоро ще можете да се насладите на невероятна гледка от вашия уютен апартамент! Има балкон.

Има и килер! Намира се в общия коридор срещу апартамента. Това е отлично решение за съхранение на различни размери.

Курортна зона Равда се намира на 30 км от летище Бургас, на 5 км от Слънчев бряг и на 1,5 км от древния град Несебър.

Равда е известна преди всичко като младежки и детски курорт с богата спортна база. През лятото тук се провеждат курсове по сърф, плуване, гребане, водни ски.

Равда е най-близката точка след Несебър пред курорта Слънчев бряг. Тук активно се строят скъпи хотели и ресторанти.

Равда се намира само на няколко километра от Несебър и Слънчев бряг. Както Влас на север, така и Равда на юг продължава прекрасната гледка към пясъчните плажове, модерните хотели и различни места за отдих.

БЕЗ КОМИСИОННА!

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време, свържете се с нас на посочените телефони. Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит в размер на 2000€, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор. Огледите са безплатни. Преди оглед клиентът подписва Протокол за оглед с Агенцията.

За Вас работим и събота и неделя! Ако желаете оглед в неделя, моля да ни предупредите два дни по-рано, за да ви запишем в графика си и да организираме достъп до харесания от Вас имот!

 

72560 €
Равда
Площ:
56 m2
Стаи:
2
Етаж:
5
Степен:
не обзаведен
FreeCurrencyRates.com
29km 2min 5min 8KM
+359 988 955 917     office@modaproperty.ru

                 
Ако имате въпроси , моля попълнете формата. Задължително попълнете e-mail:

А може би ще ви хареса .